Politie deelt boetes uit in stoet galafeest TBL Oss

OSS – De politie in Oss heeft deze week geen vrienden gemaakt onder jonge examenkandidaten die hun middelbare schooltijd afsloten met een galafeest. Er werden boetes uitgedeeld aan deelnemers aan de traditionele optocht naar het galabal en sommige voertuigen werden zelfs helemaal gebannen.

image-4991473

Woensdagavond kreeg een bestuurder van een brandweerwagen met aanhanger een bekeuring van 140 euro, omdat er jongeren op de aanhanger zaten. Dit was op de opstelroute naar de Eikenboomgaard, waar het eindexamenbal plaatsvond. Een auto met een boot op een trailer, waarin jongeren zaten, moest rechtsomkeert maken van de politie. Opvallend genoeg arriveerde een andere auto met trailer en boot wel aan de meet bij stadscafé De Ontmoeting.

Eerder deze week werd ook al ingegrepen bij andere optochten voor galafeesten.

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.