Villa Kakelbont

ZEIJEN – 18 april 2015 – Onrust omtrent pand ‘Villa Kakelbont’ in Zeijen lijkt op een doelbewuste actie om angst te zaaien. Dat is de redactie ter ore gekomen via een bron die onbekend wil blijven.

Herman Sandman. Marcel Thijsen, de nieuwe burgemeester van Tynaarlo.Op dit moment kan nog niet uitgesloten worden dat burgemeester Marcel Thijsen opzettelijk deze onrust heeft veroorzaakt. Tot welk doel is nog onduidelijk. Ook is nog niet duidelijk waarom de politie de beweerde leugens ondersteunt.

Wel is duidelijk dat het niet de eerste keer is dat de politie van onjuiste berichtgeving wordt beticht. Talloze advocaten zetten vraagtekens bij vele proces-verbalen van de politie. Vele burgers maken zich ongerust over de integriteit van de dienders.

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.