Agent in opleiding biedt nepgeld aan op Instagram

Geldkopenvandepolitie534Psst, dombo. Kwaliteitsdoekoe kopen van de skotoe? Geat money, fuck bitches met bijna-politieman Ben van Tatenhove. De agent in opleiding doet op Instagram een offer gierige mensen can’t refuse. NEPGELD. Hartstikke goed gelijkende biljetten van vijftig euro. Ben gooit ze in de aanbieding. Even hem contacten via privébericht en kopen maar. Lage investering. Hoog rendement. OH NEE. Toch niet! Zo ziet een ongecoördineerde undercoveroperatie in Nederland er blijkbaar uit. Een agentje plaatst een schimmige advertentie op internet en neemt handenwrijvend plaats achter de computer. Daarna zet-ie alle geïnteresseerden stuk voor stuk in de gevangenis, zodra ze een bestelling plaatsen (alleen afhalenspiegel) of noodzakelijke informatie opvragen. Ben Bond zou natuurlijk nooit écht overgaan tot levering. Nee, de inwoner van Ter Apel gaat hiermee puntjes scoren bij de baas. Hoopt-ie tenminste. Dan kan hij de volgende keer misschien beter even de trofeeën uit beeld halen. Ja, iedere gelouterde toestenbordheld kan met een keer googelen en een telefoontje erachter komen dat Ben al jarenlang fanatiek karate beoefent. Zo veroverde hij in 2007 twee kampioenschappen: in Dronten en Ommen. Verdorie! Net zoals de anonieme nepgeldman van de bovenstaande afbeelding. LOL. Hoe is het toch mogelijk dat de gevangenissen leeg blijven met zulke agenten?

GeenStijlOVER GEEN STIJL – Veel mensen noemen GeenStijl voor het gemak een weblog. Dat dekt de lading niet. Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. De redactie informeert dagelijks ruim 230.000 bezoekers over de andere kant van het nieuws. De site behoort tot de top 10 van best bezochte actualiteitensites van Nederland.

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.