langzaam-aan-acties

De politie is uw vriend, want kant en klare smoesjes voor uitslapen en te laat komen. De “langzaam-aan-acties” gaan van start en komen neer op politiewagens die in formatie passief agressief 60 rijden waar je 130 mag om anarchie en eigenrichting te cultiveren hun CAO-eisen kracht bij te zetten.

kaartjeplisie

Bovenstaand een NOS-kaartje van de skotoe-parades. Kortom, de hele dag kutzooi op de wegen. Maar misschien voelt het wel heel cool om ingesloten door een politie-colonne naar uw werk te rijden, en voelt u zich dan eindelijk belangrijk. En dat allemaal omdat een paar pedante snitch-bestuurders niet willen luisteren naar de legitieme zorgen van de mannen en vrouwen die dit land tegen een minimale vergoeding veilig proberen te houden.

politie

Natuurlijk hebben demense er last van, maar van een politieapparaat dat gedwongen wordt hun werk te verrichten met een onwerkbare CAO, hebben demense op de lange termijn nog veel meer last. Dus laat die jongens even lekker optochtje spelen vandaag.

GeenStijlOVER GEEN STIJL – Veel mensen noemen GeenStijl voor het gemak een weblog. Dat dekt de lading niet. Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. De redactie informeert dagelijks ruim 230.000 bezoekers over de andere kant van het nieuws. De site behoort tot de top 10 van best bezochte actualiteitensites van Nederland.

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.