Motorrijder kritiek na achtervolging politie

Scooter-1Op het eerste gezicht een “tragisch ongeval” door toedoen van een “domme motorrijder” die de aanwijzingen van onze sterke arm niet opvolgt. De domoor ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Eigen schuld, dikke bult? Of is er toch weer net iets anders aan de hand. We weten dat dit vaak zo is.

Het is maar een kort bericht maar wat direct opvalt is MOTORRIJDER. Ik kan me natuurlijk vergissen omdat ik pas 35 jaar motor rij maar ligt daar op de straat niet gewoon een scooter? En 18 jaar? Hoeveel “motorrijders” van 18 jaar kennen jullie tegenwoordig met de absurde eisen van het CBR?

Scooter-2Dus waarom noemt de politie het een motorrijder? Is dit weer een afleiding omdat men werkelijk iets te verbergen heeft? Het kan zomaar zijn dat er weer een jong leven verloren gaat doordat een overijverige diender weer eens volledig buiten zijn boekje gaat.

Of ben ik weer eens de enige die vraagtekens zet bij een stukje als dit? Klopt er, in dit geval, weer eens iets helemaal niet? Wel is duidelijk dat het niet de eerste keer is dat de politie van onjuiste berichtgeving wordt beticht. Talloze advocaten zetten vraagtekens bij vele proces-verbalen van de politie. Vele burgers maken zich ongerust over de integriteit van de dienders.

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.