Justitie informeerde Burgemeester en pers onjuist

FonsJacobsWeer een schokkende onthulling: ruim 5 jaar na dato wordt bekend gemaakt dat de burgemeester van Helmond helemaal niet bedreigd werd i.v.m. de opening van de 2e coffeeshop Carpe Diem.

De bedreigingen van Fons Jacobs en de strenge beveiliging van hem als burgemeester van Helmond stonden los van de opening van een tweede coffeeshop in Helmond. Dat verklaart Jacobs zaterdag in een interview in het ED” ( www.ED.nl ).

Wederom blijkt dat bestuurders en justitie gewoon LIEGEN over zaken. De zaak rondom een 2e coffeeshop had bijzondere aandacht destijds en vooral de koppeling met de bedreiging van de burgemeester maakte het landelijk nieuws ( Elsevier 11 juni 2011 ).Nu blijkt het weer uit de duim gezogen te zijn door de loco-burgemeester en justitie.

HardeLesInHelmondTwee dingen heeft justitie mij gezegd: het was zeer ernstig en het had niets te maken met de link die in de publiciteit werd gelegd: dat het te maken had met de opening van Carpe Diem, de tweede coffeeshop“, aldus Jacobs, burgemeester in Helmond van 2002 tot 2012.

Bart-NieuwenhuizenDe 2e conclusie die men kan trekken uit deze berichtgeving is dat de voormalig burgemeester helemaal niet rechtstreeks bedreigd is. Dat is hem verteld, of op de mouw gespeld, door justitie. Weer blijkt dat de (oneerlijke) invloed van justitie de meeste invloed heeft gehad op de bestuurder. Niet de “georganiseerde criminaliteit” of “motorbendes” maar gewoon onze (hoofdofficier van) justitie heeft deze burgemeester dit wijs gemaakt.

Wanneer dringt het tot de burger door hoe de steel werkelijk aan de vork zit? Dat het dus heel vaak “andersom” is en dat justitie en politie zelf de onrust veroorzaken.

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.