Ook andere burgemeesters niet rechtstreeks bedreigd

peter-noordanusUit betrouwbare bron is ons ter ore gekomen dat niet alleen in het geval van oud-burgemeester Fons Jacobs maar ook in de kwestie van burgemeester Noordanus van Tilburg er nooit rechtstreekse dreigementen zijn geuit. Deze waarschuwing kwam eveneens uit de doos van justitie. Dhr. Noordanus is nooit persoonlijk bedreigd. Justitie heeft hem ingelicht dat er signalen waren dat hij gevaar liep en heeft dat doorgegeven aan de burgemeester.

JosSomOf dit eveneens het geval is bij burgemeester Jos Som van Kerkrade wordt door justitie noch ontkend noch bevestigd maar het past wel in de reeks van ontwikkelingen in de laatste maanden. Helaas wil justitie ons niet te woord staan in deze kwestie maar ik zie een kans voor onderzoeks-journalisten. Het is wel heel toevallig dat er burgemeesters bedreigd zijn en dat er al 2 ontkennen dat dit persoonlijk aan hen gericht was.

Bart-NieuwenhuizenZeer opvallend is de rol van Hoofd-Officier Bart van den Nieuwenhuizen welke tevens Hoofd Taskforce georganiseerde hennepteelt is. Hij kwam zelfs aan het woord in de reportage over burgemeester Noordanus en gaf toelichting.  Het kan dus niet uitgesloten worden dat deze hoge ambtenaar van het OM deze zaken zelf heeft opgezet.

 

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.