Politie Den Haag dood Arubaanse toerist

henriquezKrijgen we Amerikaanse toestanden in Nederland? Daar lijkt het wel op als je naar de filmpjes kijkt die verspreid zijn via diverse media.

De 42 jarige Mitch Henriquez uit Aruba wordt met veel geweld aangehouden door de politie van Den Haag. Er is echter geen enkele beweging zichtbaar van Mitch.

De politie beweerd naar de pers dat de man zou hebben gedreigd met een wapen en pas in de auto onwel is geworden. Ook beweerd de politie dat de man later in het ziekenhuis is overleden. Op de filmbeelden is echter duidelijk te zien dat de agenten zoeken naar een hartslag in de nek. De man lijkt ter plekke al levenloos dus moet rond de lezing van de politie ernstige twijfel ontstaan.

De rijksrecherche zal  een onafhankelijk onderzoek doen naar dit incident. Men zal zich bij dit onderzoek echter vooral laten leiden door de ingediende proces-verbalen van de betrokken agenten. Of deze betrouwbaar zijn kan op dit moment nog niet bevestigd worden. Wel is duidelijk dat het niet de eerste keer is dat de politie van onjuiste berichtgeving wordt beticht. Talloze advocaten zetten vraagtekens bij vele proces-verbalen van de politie. Vele burgers maken zich ongerust over de integriteit van de dienders.

 

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.

2 reacties op Politie Den Haag dood Arubaanse toerist

 1. John schreef:

  Alweer gaat de poltie ernstig in de fout. In Den Haag heeft een burger die iets te vrolijk grappen maakte een ontmoeting met de politie niet overleefd. Dat feit op zich is al verschrikkelijk genoeg.
  Het wordt ronduit crimineel als het OM feiten gaat verdraaien en ronduit liegt over de omstandigheden die tot de dood van de arrestant hebben geleid.
  Het wordt hoog tijd dat de rechter dit belachelijke gedrag aanpakt en niet wegkijkt of het met de mantel der liefde toedekt. Uiteraard naar de betrokken agenten maar zeker ook naar de verantwoordelijke(n) bij het OM voor het doen uitgaan van een valse verklaring.
  Maar al te vaak wordt het OM door de rechter uit de wind gehouden als ze buiten hun boekje gaan en dat moet stoppen! Valse PV’s worden afgedaan als ‘vergissingen’ zelfs als bewijs aantoont dat het leugens zijn die later met andere leugens worden bedekt. Ook de kreet ‘geen kwade intentie’ is geen excuus voor gewoon liegen in een PV.
  Ik ben het zo verdomde zat dat de zittende magistratuur dit soort idioterie niet kei- en keihard afstraft.
  De zittende magistratuur moet eens een keer van hun reet opstaan en verdomme de wet naar de overheid hetzelfde toepassen als naar de burger. Die laatste wordt gewoon gestraft als het niet binnen de regels valt maar naar de overheid (op vele niveau’s) wordt er altijd wel een excuus gevonden om niet te hoeven doorpakken. De rechters die dit in stand houden zijn niets anders dan lafaards die als de sodemieter de toga van het lijf gescheurd moeten worden. Gebeurt dit niet dan verwacht ik dat er een tijd komt dat de burger het zelf gaat doen en dat kan ik dan nog begrijpen ook!

 2. Rek Rijn schreef: