Berichtgeving blijft BLAUW gekleurd

Na bemoeienis van Umberto Tan lijkt het toch groot nieuws te worden. De leugens van de politie worden mondjesmaat terug getrokken. De 42 jarige Mitch Henriquez uit Aruba zou niet onderweg onwel zijn geworden. LOGISCH, de hele wereld heeft kunnen zien dat dit een LEUGEN is. Maar het wordt tijd dat men het gehele PV in twijfel trekt als er een duidelijke leugen in staat. Daartoe is men niet bereid.

RTL nieuws bericht over de “rellen”. Jozias van Aartsen vindt dat geweld van burgers tegen politie niets te maken heeft met geweld van de politie tegen burgers. Hoe ver kun je het hoofd in het zand steken? Waar hebben deze protesten dan mee te maken? Als de burger machteloos wordt ligt geweld voor de hand, dat snapt iedereen. Als de politie mensen vermoord en justitie en burgemeester blijven hier schimmig over doen en diezelfde politie verdedigen dan ligt oproer voor de hand.

“1 agent te paard is gewond geraakt” volgens de berichtgeving alsof ook dit te wijten is aan demonstranten. Wederom zijn er gelukkig filmbeelden:

Ik hoop dat de dame, aan de hand van deze beelden, de schade aan de auto vergoed krijgt van de politie. Of gaan we daar ook weer over liegen? Is het paard “gewond geraakt door toedoen van de demonstranten?”. Men zal er weer iets van maken.

De rijksrecherche zal  een onafhankelijk onderzoek doen naar dit incident. Men zal zich bij dit onderzoek echter vooral laten leiden door de ingediende proces-verbalen van de betrokken agenten. Of deze betrouwbaar zijn kan op dit moment nog niet bevestigd worden. Wel is duidelijk dat het niet de eerste keer is dat de politie van onjuiste berichtgeving wordt beticht. Talloze advocaten zetten vraagtekens bij vele proces-verbalen van de politie. Vele burgers maken zich ongerust over de integriteit van de dienders.

Dit bericht is geplaatst in Leugens. Bookmark de permalink.